Denken én werken als één bedrijf

Er bestaan geen bouwprojecten zonder dat daar meer bedrijven bij betrokken zijn. Bij een serieus project vaak enkele tientallen. Ze maken samen dat ene product voor die specifieke klant. Uw en mijn ervaring zijn gelijk: “Hoe beter bedrijven op elkaar ingespeeld zijn en hoe beter ze samenwerken, deste beter is het eindresultaat – voor de klant, maar ook voor de bedrijven zelf”. Punt!

Denken …

Makkelijker gezegd dan gedaan

Hoe stap je over je eigen bedrijfsgrenzen heen? Wat wil je geven en wat nemen? Wie durft de eerste stap te zetten? Welke stappen moet je eigenlijk zetten? En wat levert dat eigenlijk op? Zullen we niet liever gewoon blijven doen wat we altijd al gedaan hebben? En toch is het simpel. Als ik iets voor jou doe – aan jouw belang hecht – dan doe jij iets voor mij en worden we samen beter. Stel nou dat we zo goed worden dat onze klanten ons bij andere potentiële klanten aanbevelen?

… en werken …

Als je goed wilt samenwerken, moet je leren denken én werken als één bedrijf

Daar zijn erg goede voorbeelden van ontstaan in de afgelopen 10 jaar in de bouwsector. Ik heb verschillende daarvan mogen adviseren en begeleiden. En niet zonder resultaat! Deze samenwerkingsverbanden bouwen sneller en daardoor ook met minder kosten. Ze zijn met elkaar telkens bezig om precies dat te maken waar de klant om vraagt en dat ook steeds beter te doen. Met meer werkplezier én met meer rendement. Wil je weten hoe dat werkt? Neem dan zeker even contact met me op.

… als één bedrijf!