Mijn netwerken

Noorderberg & partners – positioneren, verbeteren en instandhouden van bestaand vastgoed

Bij Noorderberg & partners werken we aan het duurzaam realiseren van de synergetische ambities van sleutelspelers in het domein van bestaand vastgoed. Woningcorporaties zijn hierbij belangrijke opdrachtgevers. Dat doe ik samen met Dirk Zuiderveld, Ruben VrijhoefJelle Koolwijk en Jetske Thielen. We adviseren als experts en procesbegeleiders samenwerkende ketens in hun oprichting, in hun inrichting en in de blijvende verbetering tijdens lopende projecten. Leren denken en werken als één bedrijf is hierbij een centraal thema.

Onze verbinding zit in het durven wetenschappelijk te zijn, maar altijd pragmatisch te blijven. We zijn non-conformistisch en zeer creatief.

We leren ketens van bedrijven samen integraal te organiseren en te managen. Op de eigen én op de organisatie overstijgende gebieden. Dit levert op ieder betrokken niveau aantoonbaar meerwaarde. Uitdagend en inspirerend tegelijk.

Wil je meer weten? Kijk eens op www.noorderberg.nl voor onze aanpak, projecten en resultaten!

Adviesbureau Turner – Strategie-implementatie, echt in resultaat

Adviesbureau Turner werkt met een flexibele schil van associates, waar ik er één van ben. Ik lever vooral mijn bijdrage aan het team OpEx (Operationele Excellentie) in projecten waar mijn bouwexpertise gevraagd is of waar ik mijn verbeter expertise (Lean / Six Sigma) kan inbrengen. In dit team werk ik samen met Gerrit-Jan Jansen, Relinde de Koeijer, Jurgen Frumau en Max Meijers (ook associate).

Vaak zijn onze gezamenlijke projecten behoorlijk van omvang. Conform de missie van Turner: “Het duurzaam realiseren van financiële en operationele prestatieverbeteringen van organisaties en daarmee van de mensen die er werken”. Af en toe zijn deze projecten ook buiten mijn comfort zone van de bouwsector. Uitdagend en leerzaam!

Wil je meer weten? Kijk eens op www.turner.nl voor onze aanpak, projecten en resultaten!